Новини

Приз от МОСВ за най-зелен бизнес в конкурса "Зелена България"


            Дружествата Елтехресурс АД, Екобулкар АД и Екобатери АД, като част от структурата на Макметал Холдинг АД взеха участие в конкурса „Зелена България”.

             Националната кампания „Зелена България” е финансирана  от Оперативна програма "Околна среда". Целта на кампанията е да наложи разбирането, че природата - това сме ние и за да съществуваме в хармония, ние сме тези, които трябва да се грижим за нея.

             Наред с други участници, презентацията на Макметал Холдинг АД, описваща зелената политика на дружеството и инициативите мотивиращи екологосъобразен начин на живот,  бе номинирана и спечели пристижен приз от МОСВ.

             В конкурса взеха участие 75 фирми, само 12 от тях бяха наградени, според категориитре в които участват. Наред с други медии, телевизия BTV отрази събитието: Призове "Зелена Бълагия" за 12 родни фирми

Грамота: свали pdf (458Kb)


Новини

3e-news.net: Тази година гасим осветлението на 23 март за "Часът на Земята" 13.02.2013 прочети повече Как се печели от боклуци 18.01.2013 прочети повече Dir.bg: Най-ценен за скрап е москвичът, до 500 лв. броят за стара кола 02.11.2011 прочети повече